Arkitekter Vanløse, Tilbygninger, Ombygninger, Tagboliger, Byggerådgivning, Arkitekthjælp, Indretning, Byggetilladelser

BYGGEPROCESSEN

KONTAKT

OM

PROFIL

Tegnestuen, Torben Baltsen  Arkitekt MAA, blev etableret januar 2013. Virksomheden har medbragt over 15 års erfaringer i de fleste af arkitektfagets discipliner, men holder fokus på renovering af etageejendomme, om/til- og nybygning af enfamile boliger (herunder tagboliger), samt bygherrerådgivning for private og erhvervskunder.

 

Tegnestuen har i sine opgaveløsninger stort fokus på energirigtige (bæredygtige) løsninger. Torben Baltsen har været medlem af Danmarks grønne tænketank Concito i 3 år, og har desuden bestået en tillægsuddannelse som energirådgiver.

 

Energirigtige løsninger går direkte hånd i hånd med kreative og økonomisk forsvarlige opgaveløsninger. Tegnestuen har som mål at give bygherren en opgaveløsning som han/hun ikke havde forestillet kunne lade sig gøre, og måske ikke havde turdet drømme om. I en sådan løsning er både form, funktion, økonomi og energirigtige løsninger lige vigtige parametre.

 

Målet - den optimale løsning – er: En harmonisk, funktionel, måske overraskende, og i særdeleshed økonomisk forsvarlig løsning.

Her går tegnestuen ikke på kompromis.

 

Tegnestuens netværk omfatter gode personlige kontakter til bl.a. byggefolk på alle niveauer, advokater, administratorer, ingeniører samt arkitekter. Disse kontakter er vigtige for at kunne levere en kompetent og troværdig rådgivning. Når det vurderes at være nødvendigt vil de relevante kontakter fra netværket altid blive inddraget i opgaven. Kun således kan den optimale opgaveløsning nås.

TORBEN BALTSEN

Uddannet arkitekt på Kunstakademiets Arkitektskole (1995).

 

Efter ansættelser på forskellige private tegnestuer etablerede jeg med to kolleger i 1999 privat tegnestue.

Med ganske få og små kunder som udgangspunkt blev tegnestuen opbygget til en respekteret arkitekttegnestue med speciale i renovering, restaurering, og ombygning af specielt den københavnske bygningsmasse.

Jeg var en af drivkræfterne i den videre udvikling af tegnestuen, og blev formelt indsat som tegnestueleder. Jeg opsagde i 2012 min stilling som tegnestueleder og udtrådte af ejerkredsen for alene at prøve kræfter med etablering af min egen arkitektvirksomhed med fokus på om/til- og nybygning af enfamile boliger (herunder tagboliger), bygherrerådgivning for private og erhvervskunder, samt renovering af etageejendomme,

 

Jeg har igennem årene arbejdet med de fleste af arkitektfagets discipliner, herunder skitsering, projektering, projektledelse, økonomistyring, bygherrerådgivning mv., og har som tegnestueleder ligeledes beskæftiget sig med salg og kundepleje samt ledelse i bredere forstand.

 

Ud over ovenstående discipliner har jeg i samarbejde med Håndværksrådet, været drivkraft på et Danida-projekt i Bolivia (B2B-project), hvor jeg efterfølgende planlagde og styrede udviklingsprojektet, med et joint venture som resultat af projektet.

FAKTA

nArkitekt - MAA - Torben Baltsen
Hyltebjerg Allé 93 - 2720 Vanløse

+45 26 73 15 27

arkitekt@torbenbaltsen.dk

CVR-nr.: 18338092

Forsikring:

HDI Danmark ansvarsforsikring for erhverv –

policenr.: DANSKE ARK- 210043.37934-1 

Bank:

Danske Bank: Konto 3409 – 11942334

INTERESSERET I EN UFORPLIGTENDE SNAK?

KONTAKT NU

FØLG MIG HER

© TORBEN BALTSEN. ALL RIGHTS RESERVED